Slideshow Image Script


Even voorstellen


Wij zijn Henk en Inge Visscher, de bewoners van Ruitenveen 17 en begeleiders van zorgboerderij Het Ruitenveen. Onze zorgboerderij ligt in buurtschap Ruitenveen, op 3 km afstand van Nieuwleusen en op 11 km afstand van Zwolle. We zijn in oktober 2011 gestart.

Naast de zorgboerderij hebben we een melkveehouderij. En daarnaast houden we een aantal andere dieren, zoals geiten, konijnen, poezen en een hond. Henk is de boer, hij verzorgt en melkt de koeien, doet het werk op het land en het onderhoud aan machines en gebouwen.
Henk heeft ervaring in het laten meewerken van mensen met een verstandelijke beperking op zijn bedrijf.
Op geheel eigen wijze kan hij mensen motiveren en het beste uit hen naar boven halen.

Inge verzorgt de andere dieren, de tuin en doet klussen op en rond het erf.
Inge heeft ervaring in de jeugdzorg, het begeleiden van mensen met een psychosociale problematiek en het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Inge heeft de opleiding HBO-J gedaan en 2 jaar orthopedagogiek gestudeerd, momenteel werkt zij op een kunstatelier voor mensen met een verstandelijke beperking.

Samen hebben wij 4 kinderen. Wij vinden een boerderij bij uitstek een plek om te genieten van het leven, voldoening te vinden in je werk en alles wat de natuur te bieden heeft.


Henk en Inge

We willen andere mensen graag laten delen in alles wat het leven buiten te bieden heeft!